Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre el mètode de l’alimentació reconfortant a Tarragona

L’activitat organitzada per l'AEDT serà el 25 d’abril, a les 13 h, en el marc de la trobada mensual de l’entitat

Imatge del cartell promocional del taller organitzat per l'AEDT Imatge del cartell promocional del taller organitzat per l'AEDT AEDT
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 17 abril 2024 10:45

L’Associació d’Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT) organitza un taller nutricional on es parlarà sobre el mètode de l’alimentació reconfortant. L’acte, que es fa en el marc de la trobada mensual de l’entitat, serà dijous 25 d’abril a les 13 h i anirà a càrrec d’una de les sòcies, Sara Sánchez, nutricionista clínica especialitzada en educació alimentària.

El taller tractarà aspectes com implementar hàbits saludables que s’adaptin a l’estil de vida, obtenir recursos i eines necessàries perquè mantenir aquests hàbits sigui gratificant al llarg del temps, la relació amb el menjar evolucioni i esdevingui en aliada, refugi i via d’escapament, gaudir de la cultura alimentària i que formi part de la teva vida social sense sentiment de culpa i transformar l’elecció dels aliments perquè vagin a favor de la persona.

Un cop finalitzat el taller, es procedirà al networking/trobada al voltant d’un dinar. El preu per participar de l’àpat és de 20 euros per les sòcies i 35 euros per les no sòcies. L’import s’haurà d’abonar en efectiu el dia de l’activitat.

Conveni amb PIMEC

Durant la trobada mensual de l’AEDT també s’aprofitarà per facilitat informació sobre el conveni firmat recentment amb PIMEC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: