Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plaça de la Font de Bonavista es posa guapa per rebre l'aigua de Sant Magí

La plaça del barri tarragoní rebrà l'aigua els dies 17 i 18 d'agost amb les tanques pintades i els bancs renovats

Els bancs de la plaça de la Font de Bonavista s'han pintat per a l'ocasió Els bancs de la plaça de la Font de Bonavista s'han pintat per a l'ocasió AV BONAVISTA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Agost 2020 19:20

Els veïns i veïnes de Bonavista rebran per primer cop l'aigua de Sant Magí, els dies 17 i 18 d'agost, ja que la plaça de la Font del barri tarragoní és un dels set punts triats per fer l'itinerari. Per aquest motiu, es farà una millora de la històrica plaça amb el pintat de les tanques i la renovació dels bancs. Passades les festes, i de cara a l'any vinent, també es vol remodelar la font de la plaça amb un canvi de l'escut de la ciutat, coincidint amb el cinquantè aniversari.

Aquesta setmana ja s'ha iniciat el repintat i l'ampliació de bancs. Des de l'AV Bonavista es va proposar pintar alguns bancs amb els colors de la bandera LGTBIQ, una de les accions que es volen fer al barri per donar visibilitat al col·lectiu.

La recollida de l'aigua

A Bonavista l'aigua arribarà a la plaça de la Font, un dels punts neuràlgics de l'origen del barri. Per l’arribada de l’aigua el 18 i 19 d’agost la font serà el punt principal, ja que antigament els ciutadans anaven a recollir aigua en aquell punt.

L'horari de la rebuda de l'aigua serà, el 18 d'agost, de 17 a 20h, i el 19 d'agost, de 10 a 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: