Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix el moviment veïnal 'Pere Martell Digne' per millorar aquest carrer de Tarragona

L'associació vol evitar la degradació de la qualitat de vida i el comerç del barri

Bicicletes mal aparcades al mig del carrer Pere Martell de Tarragona Bicicletes mal aparcades al mig del carrer Pere Martell de Tarragona NICOLÁS MARCO / PERE MARTELL DIGNE
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juliol 2020 21:59

El moviment veïnal 'Pere Martell Digne' es va presentar el dilluns 28 de juliol davant dels comerços del carrer amb l'objectiu d'unir esforços per dignificar aquesta zona cèntrica de Tarragona. L'associació neix amb l'objectiu de millorar l'estat del carrer "per ser un carrer sense contaminació acústica, cívic i amb un comerç de qualitat". També proposen que el carrer esdevingui peatonal fins al barri marítim del Serrallo i que el Parc de la Ciutat que l'envolta es converteixi en un centre de cultura i esport.

'Pere Martell Digne' ha nascut a iniciativa d'un grup de veïnes i veïns del carrer que "davant la degradació del nostre barri, hem decidit crear una associació per tal d'impulsar accions per millorar la convivència i els espais urbans de la nostra ciutat".

Per evitar la degradació de la zona, l'associació proposa mesures concretes com ara la reducció de la contaminació acústica, acollir un comerç de qualitat, convertir el Parc de la Ciutat en un centre de cultura i esport i que la Guàrdia Urbana faci de mediadora i serveis socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: