Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de Carles Buïgas de Salou avancen a bon ritme

Aquesta actuació té com a objectiu principal transformar una de les principals vies de la ciutat per donar més espai a les persones

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, aquest matí. l'estat de les obres L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, aquest matí. l'estat de les obres AJUNTAMENT DE SALOU
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2023 21:42

Les obres de la segona fase de l'avinguda Carles Buïgas de Salou, iniciades aquest mes de novembre, avancen a bon ritme. Aquesta actuació té com a objectiu principal transformar una de les principals vies de la ciutat per donar més espai a les persones. Millorarà, també, la infraestructura viària i l'entorn urbà, proporcionant una millor qualitat de vida per als residents i visitants, revitalitzant, així, el comerç local.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, aquest matí. l'estat de les obres, acompanyat del regidor de Planificació i Ordenació del Territori i Execució Urbanística, Hèctor Maiquez. En declaracions als periodistes, Granados ha expressat la seva satisfacció per aquest "gran projecte", el qual prioritzarà les persones davant dels vehicles i promourà la sostenibilitat.

Les obres avancen ràpidament, amb l'asfalt aixecat i les voreres obertes al trànsit de vianants, sense problemes. Aquesta obra és fonamental per a Salou, especialment per a la zona afectada, i beneficiarà tant els turistes com els residents, augmentant l'espai per a vianants i millorant la qualitat de vida i el comerç. Es faran els possibles per minimitzar les molèsties generades per les obres durant l'estiu, sobretot a les zones hoteleres.

Aquesta segona fase de millora i renovació de l'avinguda Carles Buigas, amb un pressupost total de 4,58 milions d'euros (IVA inclòs), és finançada a través del 'Fons de Recuperació Next Generation EU'.

Aquesta obra de 800 metres de longitud enllaçarà amb la primera part de l'avinguda Carles Buïgas, que fa 600 metres. Està previst que l'obra estigui finalitzada a finals de 2024.

Cal recordar que la primera fase de Carles Buïgas, inaugurada el juny de 2021, va des del carrer Saragossa fins al carrer Murillo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: