Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingudes onze persones a Torredembarra en l'operació contra una trama d'explotació de treballadors estrangers

La majoria dels escorcolls es van fer en establiments del municipi, dedicats a la restauració

Agents de la Guàrdia Civil i de la policia espanyola sortint d'uns dels establiments escorcollats amb una dona detinguda en l'operació feta a Torredembarra Agents de la Guàrdia Civil i de la policia espanyola sortint d'uns dels establiments escorcollats amb una dona detinguda en l'operació feta a Torredembarra CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Dimecres, 10 abril 2024 16:41

La Guàrdia Civil i la policia espanyola han detingut onze persones en una operació contra una suposada trama organitzada per explotar treballadors estrangers. Aquest és el balanç de l'actuació policial feta aquest dilluns quan es van practicar una desena d'escorcolls, majoritàriament, en establiments de restauració i domicilis de Torredembarra, així com a la ciutat de Tarragona.

La primera arrestada va ser una dona que estaria relacionada amb la gestió d'almenys tres restaurants, situats al passeig marítim de Torredembarra. Els agents dels cossos policials van fer entrades en aquests locals i es van emportar documentació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: