Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un jove de 19 anys per la mort violenta d'un altre el 3 de març al barri de Campclar de Tarragona

L'autòpsia confirma que la víctima va morir per arma blanca, però s'investiga el possible ús d'una pistola

Agents dels Mossos d'Esquadra, el passat 3 de març, examinant el punt on va morir un home al barri tarragoní de Campclar Agents dels Mossos d'Esquadra, el passat 3 de març, examinant el punt on va morir un home al barri tarragoní de Campclar CEDIDA
Successos ACN
Dilluns, 11 Març 2024 14:56

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor de la mort violenta d'un altre home el diumenge 3 de març al barri de Campclar de Tarragona. Segons fonts pròximes a la investigació, l'autòpsia ha certificat que la mort es va produir per ferides d'arma blanca.

La investigació continua oberta per esclarir si es va utilitzar una pistola en el crim, ja que diversos testimonis van sentir trets.

Aquest dilluns, l'arrestat s'ha presentat voluntàriament amb el seu advocat a la comissaria dels Mossos de Campclar i després ha quedat detingut.

La víctima és un individu, de 35 anys, veí de Campclar, que va caure desplomat a terra després de caminar malferit uns 50 metres per la rambla del barri tarragoní.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: