Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Sobre el projecte per l'antic preventori de la Savinosa"

Opinió Tarragona En Comú
Dilluns, 02 Gener 2023 00:36

Des d'En Comú Tarragona valorem que el nou projecte per al preventori de la Savinosa prevegi un ús exclusivament públic de l'espai i que aquest ús sigui en l'àmbit cultural.

És un pas endavant respecte a altres projectes que promouen la construcció de grans hotels. Malgrat això, compartim amb el moviment ecologista que la prioritat per a la Savinosa ha de ser el decreixement i la naturalització de l'espai. No entenem la finalitat de traslladar equipaments com el Conservatori de música des del centre cap a l'extraradi amb els costos en transport que implica pels usuaris.

Demanem a la Diputació que escolti al moviment ecologista i la ciutadania de Tarragona i replantegi el projecte per tal que la Savinosa pugui ser un espai natural de gaudí per a la gent comú que incorpori algun mínim espai construït. Si la Diputació vol invertir en un hub cultural per Tarragona, disposem d'espais magnífics i desocupats com l'antiga Tabacalera que el poden acollir.

Tarragona En Comú

Tarragona En Comú

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: