Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus posa un bus gratuït durant una setmana per a 11.000 alumnes d'institut

La campanya, que es farà entre els dies 18 i 22 de setembre, té per objectiu promocionar l’ús del transport públic entre els estudiants

Imatge d'arxiu d'autobusos de Reus Transport Imatge d'arxiu d'autobusos de Reus Transport ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Setembre 2023 21:55

Reus Transport aprofita l'inici de curs per promocionar l'ús del bus urbà entre els alumnes dels instituts de la ciutat. Enguany, la campanya concidirà amb la Setmana Europea de la Mobilitat, i es farà entre els dies 18 i 22 de setembre, tots els estudiant s podran gaudir de bitllets gratuïts per als seus viatges d'anada i tornada als centres educatius. Els bitllets estaran disponibles a través de codi QR o de l'app de Reus Transport.

L'empresa municipal promou l'ús del transport públic entre alumnes de secundària, batxillerat i formació professional amb el lliurament a tots els alumnes d’institut de la ciutat d’un punt de llibre que incorpora bitllets gratuïts per anar i tornar del centre educatiu. La campanya també s’estén a l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes, el Mas Carandell i l’Escola d’Art i Disseny

La imatge de la campanya s’ha fet enguany amb un punt de llibre que incorpora dos bitllets en format codi QR per a cada dia: un d’anada, que permet viatjar de 7:00 a 9:00h, i un de tornada, per agafar el bus entre les 13:00 a 18:00h.

Aquests bitllets en format QR també estan disponibles a l’aplicació de Reus Transport, disponible a l’App Store i a Google Play. Per tant, si algun alumne no porta el cupó corresponent, podrà viatjar gratuïtament si disposa de l’app al seu mòbil.

Línies de bus per viatjar als instituts

A més de les línies convencionals de bus, Reus Transport ofereix tres línies específiques per als instituts, conegudes com Línies Instituts. La L40 i la L41 funcionen durant el curs escolar de 7:30 a 8:30h. La tercera línia, la L42, ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, amb horaris de matí i migdia, en dies feiners durant tot l'any. Les línies L10, L33 i L50 també tenen parades prop dels instituts més allunyats del centre.

Targetes per viatjar

Els usuaris de Reus Transport disposen de diverses targetes multiviatges amb descomptes sobre la tarifa general. Targeta de Reus Transport Jove, per als estudiants que utilitzen amb freqüència el transport públic i la Targeta ATM T16, un títol de transport unipersonal i gratuït, que permet als usuaris d'entre 4 i 16 anys fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifaria a la qual resideixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: