Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entren a viure els primers veïns de l'habitatge social cooperatiu del Barri Antic de Valls

Els llogaters pagaran quotes d'ús dels pisos oscil·len entre els 230 i els 550 euros

El regidor d’Habitatge, Jordi Cartanyà, ha lliurat les claus dels primers habitatges del projecte impulsat per la cooperativa Sostre Cívic, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls El regidor d’Habitatge, Jordi Cartanyà, ha lliurat les claus dels primers habitatges del projecte impulsat per la cooperativa Sostre Cívic, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Habitatge ACN
Dimarts, 21 Març 2023 19:28

Els primers veïns de l'habitatge social cooperatiu de Valls han accedit a l'edifici reformat en ple Barri Antic aquest dimarts. L'Ajuntament de Valls i la cooperativa Sostre Cívic han fet l'entrega de claus per tal que hi comencin a viure.

L'edifici consta de quinze habitatges, tretze dels quals són cooperatius, d'entre 39 i 86 m2 i en règim de cessió d'ús. A més, estan qualificats de protecció oficial. La resta pertanyen al consistori i a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

cuina habitatge social Valls

Es tracta del primer projecte de Sostre Cívic al Camp de Tarragona. En el cas de Valls, les quotes d'ús dels habitatges són aproximadament d'entre 230 i 550 euros, i els socis han de fer una aportació inicial parcialment retornable de màxim 4.200 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: