Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls compta amb tres nous habitatges d'emergència

Es troben ubicats en un immoble del carrer del Carme i, en poques setmanes, l’Ajuntament podrà disposar d’un altre pis al carrer Jaume I

Un immoble ubicat al carrer del Carme, provinent d’una donació, acollirà tres habitatges que l’Ajuntament de Valls destinarà a casos d’emergència habitacional Un immoble ubicat al carrer del Carme, provinent d’una donació, acollirà tres habitatges que l’Ajuntament de Valls destinarà a casos d’emergència habitacional AJUNTAMENT DE VALLS
Habitatge Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Gener 2021 08:20

Un immoble ubicat al carrer del Carme, provinent d’una donació, acollirà tres habitatges que l’Ajuntament de Valls destinarà a casos d’emergència habitacional. El cost de l’obra és de 106.000 euros i compta amb una subvenció que atorga la Diputació de Tarragona de 10.000 euros per a cada un dels tres pisos, 30.000 euros en total. La subvenció s’emmarca dins de les inversions en habitatges municipals per a destinar-los a desenvolupar polítiques socials amb la finalitat d'ampliar el parc d'habitatges d'emergència de la ciutat de Valls. Aquesta actuació que ja està en marxa és previst que estigui acabada a finals del mes de març.

D’aquests habitatges en podran fer ús famílies, usuàries de Serveis Socials, que pateixin situacions qualificades d’emergència al no tenir al seu abast cap opció possible d’allotjament. Val a dir que, durant el 2020, la Regidoria d’Habitatge ha posat a disposició de Serveis Socials altres tres habitatges més per a que siguin utilitzats també per a situacions d’extrema vulnerabilitat.

Cessió d’un nou habitatge per part de l’Agència de l'Habitatge

D’altra banda, també en poques setmanes, l’Ajuntament podrà disposar d’un altre pis d’emergència al carrer Jaume I. En aquest cas, és l’Agència de l’Habitatge de Catalunya qui el cedeix per tal que el consistori, a través de Serveis Socials, en faci la gestió corresponent. Aquest pis es suma a d’altres dos que també té cedits l’AHC a l’Ajuntament, igualment, per a situacions d’emergència.

Aquest acord és possible gràcies als convenis i a la bona col·laboració que hi ha entre l’Ajuntament i l’AHC. Una col·laboració que s’està traduint en altres operacions que estan duent a terme conjuntament ambdues administracions en matèria d’habitatge social i que comportarà que, properament, Valls, ampliï significativament el seu parc d’habitatge públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: