Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la segona edició de Tarraco Manga amb la previsió de superar els 7.000 assistents de l'any passat

Exhibicions de k-pop, cosplayers de renom o l'exposició de One Piece són alguns dels atractius de la fira de Tarragona

Una assistent a la segona edició de Tarraco Manga disfressada d'un personatge manga Una assistent a la segona edició de Tarraco Manga disfressada d'un personatge manga MAR ROVIRA / ACN
Fires i Congressos ACN
Dissabte, 07 Octubre 2023 14:44

La segona edició de Tarraco Manga ha arrencat aquest dissabte al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb la previsió de superar els 7.000 assistents de l'any passat. Fins diumenge els amants del manga, l'anime i els videojocs tenen una cita en aquesta fira, on s'han organitzat exhibicions de j-pop, concursos, tallers o tornejos de videojocs.

Enguany, l'organització destaca com a plats forts l'exposició de One Piece, l'assistència de 'cosplayers' de renom com la Yuru o la Forencia Sofen o bé el creixent interès per les actuacions de K-pop- música coreana amb balls-, ja que tan sols a Tarragona, indiquen, hi ha vuit grups, els quals formen part del cartell d'aquesta edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: