Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Serrat s'acomiadarà del públic de Tarragona el 9 d'agost

El cantautor anuncia noves dates a la seva gira de comiat

Imatge del concert que va oferir Serrat al Camp de Mart, l'estiu del 2016, l'últim cop que ha actuat a Tarragona Imatge del concert que va oferir Serrat al Camp de Mart, l'estiu del 2016, l'últim cop que ha actuat a Tarragona ARXIU / M.B.M/ INFOCAMP
Espectacles Infocamp/ ACN
Dilluns, 20 Desembre 2021 15:25

El cantautor Joan Manuel Serrat ha anunciat aquest dilluns noves dates a la gira de comiat 'El vici de cantar 1965-2022'. Serrat actuarà el proper 9 d'agost de 2022, a la Tarraco Arena de Tarragona, un concert que servirà per acomiadar-se del públic de la demarcació.

Serrat també ha anunciat nous concerts de la gira: Múrcia (segona data), Màlaga, La Corunya, el Festival Castell de Peralada, Tío Pepe Festival, Alacant (segona data), Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, Festival Arts d'Estiu de Pineda, Sevilla (segona data), Pamplona (segona data), Granada (segona data), Saragossa (segona data) i Madrid (tercera data).

L'última gira de Serrat arrencarà l'abril del 2022 al Beacon Theatre de Nova York, per després recalar a Sud-amèrica i finalment acabarà la gira a l'Estat espanyol per a l'època estival, on oferirà el primer concert el 7 de juny a Múrcia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: