Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

DS Formació oferirà un curs a Reus dedicat al benestar físic i emocional de la gent gran

El programa consistirà en una sèrie de tallers pràctics focalitzats dedicats a la tercera edat

El curs de DS Formació està enfocat al benestar de la gent gran El curs de DS Formació està enfocat al benestar de la gent gran CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2023 10:40

DS Formació, la branca formativa de l'organització DomSpain de Reus, obrirà el pròxim curs un programa especialitzat en el desenvolupament personal i el benestar emocional dedicat exclusivament a la tercera edat. El curs es durà a terme en el nou Espai Boule, que serà presentat oficialment durant el mes de setembre.

Es tracta d'un programa psicoeducatiu per a la gent gran amb l'objectiu de mantenir la ment desperta i el cos actiu, promoure el benestar físic, mental i social. Aquestes són les motivacions que han portat a l'equip de DSFormacio a desenvolupar aquesta iniciativa. El curs també ofereix les eines necessàries per poder combatre els riscos d'exclusió i la deterioració cognitiva de les persones d'edat avançada.

El programa consistirà en una sèrie de tallers pràctics focalitzats en tres àrees principals: dimensió fisiològica, dimensió psicològica i dimensió social. Cadascun dels tallers serà impartit de manera que els participants realitzaran de forma activa cada activitat, guiats per un equip especialitzat.

En la dimensió fisiològica es treballaran, a través de promoure l'exercici físic, aspectes relacionats amb els canvis en l'aparença física i en els sistemes cardiovascular, respiratori i gastrointestinal. En l'apartat psicològic es faran activitats destinades a potenciar els processos sensorials i de percepció, així com millorar les capacitats cognitives com l'atenció i la memòria. També es tractaran els aspectes psicològics que predisposen a la malaltia com les actituds, les creences i valors, l'autoestima o l'autoconcepte.

Tots aquests aspectes seran posats en comú en la dimensió social, on, a més, els participants interactuaran entre si, amb l'objectiu d'establir noves amistats que reforcin el cercle social. Per a facilitar aquest procés, es duran a terme dinàmiques grupals basades a reforçar les relacions interpersonals.

Per a més informació cal trucar al telèfon de DS Formació, al 877 001 001, o visitant la seu de l'oficina, al Raval de Sant Pere 1-3, de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: