Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres per millorar la zona comercial de Calafell

La inversió que hauran de pagar els propietaris arriba als 500.000 euros

Imatge de la zona comercial de Mas Mel a Calafell, on es produiran les obres de millora Imatge de la zona comercial de Mas Mel a Calafell, on es produiran les obres de millora CALAFELL.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Febrer 2017 12:26

Els propietaris de la zona comercial i de lleure de Mas Mel de Calafell han començat les obres per millorar-la i modernitzar els serveis urbanístics. Es preveu una inversió de quasi 500.000 euros per corregir les mancances i desperfectes, que afecten un dels indrets més visitats de tot el municipi.

Les obres milloraran les calçades i voreres i perfeccionaran l’enllumenat i la vegetació, que últimament eren objecte de freqüents queixes dels usuaris de la zona pel seu deteriorament.  També es construirà una vorera per tancar l’accés de vehicles al pas soterrat que permetia passar sota la C-31. L’Ajuntament es planteja reconvertir-lo com a dipòsit de contenció d’aiguats, però aquesta actuació queda fora de l’actual projecte.

Els treballs duraran uns tres mesos i l’execució afectarà tots els carrers de la urbanització, però és garantirà el pas de vehicles en tot moment. Per tant, no quedarà afectada la circulació de vehicles privats ni la de transport públic. A més, s’instal·larà senyalització provisional i el consistori demana “paciència i que tothom segueixin les indicacions”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: