Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El restaurant japonès Sushisom, primera nova obertura de La Fira del 2022

La nova gerent, Patricia Perugini, anuncia l'ampliació de comerços i la cessió de dos aparadors per a entitats de l’entorn educatiu i cultural

La nova gerent de La Fira Centre Comercial de Reus, Patricia Perugini, anuncia l'ampliació del nombre de comerços i la cessió de dos aparadors per a entitats de l’entorn educatiu i cultural La nova gerent de La Fira Centre Comercial de Reus, Patricia Perugini, anuncia l'ampliació del nombre de comerços i la cessió de dos aparadors per a entitats de l’entorn educatiu i cultural LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 17 Febrer 2022 16:36

L'empresa Silicius ha decidit incorporar a Patricia Perugini com a nova gerent de La Fira Centre Comercial de Reus, amb l'objectiu de potenciar els recursos humans dedicats al departament de centres comercials. Perugini ha avançat durant l'acte de presentació davant dels mitjans de comunicació que aquest any 2022 hi haurà diverses obertures importants per part d’empreses de sectors diversos i de primera rellevància. La primera d'elles en arribar serà la firma de restaurants japonesos Sushisom. La nova gerent també ha anunciat la cessió de dos aparadors ubicats a la Planta Carrer, que posa a disposició de totes aquelles entitats de l’entorn educatiu i cultural.

Tot i les dificultats causades per la pandèmia als centres comercials com La Fira, Perugini ha subratllat que ara “toca seguir endavant i afrontar reptes que passen per rebre amb la millor cara als nous clients i oferir-los un espai segur i confortable durant la seva experiència de visita i tenint en compte les seves demandes i exigències”.

La incorporació de Patricia Perugini reforça l’equip de gestió de Silicius, essent una aposta de futur per a un sector que actualment està en constant canvi i que requereix especial atenció davant del nou paradigma del Retail. Tanmateix, Mayte Forján, qui va assumir el càrrec d’Asset Manager a la mateixa empresa l’any 2020, es centrarà en exclusiva en desenvolupar les seves funcions d’asset management a la cartera de centres comercials propietat de Silicius.

Noves obertures

Com ha anunciat avui la nova gerent de La Fira Centre Comercial, aviat s’ampliarà el nombre de comerços ja que aquest any 2022 hi ha diverses obertures importants per part d’empreses de sectors diversos i sempre de primera rellevància. La primera en obrir, d’aquí a pocs mesos, serà Sushisom. Es tracta d’un nou concepte de restaurants japonesos que ofereixen un gran assortiment de plats asiàtics amb sabors exòtics en uns espais amplis i molt acollidors per als seus clients.

En el cas de La Fira, Sushisom ocuparà quasi 600 m2 a la Planta Segona. L’empresa té actualment cinc restaurants però el seu pla d’expansió actual contempla obrir-ne en poc temps una desena més i entre ells, el de Reus que ampliarà l’oferta gastronòmica que ofereix La Fira i la de la pròpia ciutat.

nou local Sushisom La Fira

Més implicació en l'entorn social

Per altra part, La Fira Centre Comercial segueix apostant per donar suport al teixit associatiu de la ciutat i en totes aquelles accions que ajudin a créixer Reus en l’àmbit educatiu, cultural, esportiu o de formació. Ara ho fa amb la cessió de dos aparadors ubicats a la Planta Carrer que posa a disposició de totes aquelles entitats de l’entorn educatiu i cultural. La primera en ocupar aquest espai és Olivia Garzón Escola de Moda que, a través dels dos aparadors, exposa les creacions d’algunes de les seves alumnes.

Properament serà l’Escola d’Art i Disseny de Reus, centre educacional depenent de la Diputació de Tarragona, qui acostarà les creacions de part del seu alumnat en aquest nou espai de La Fira. Durant tot l’any, diverses entitats podran beneficiar-se d’aquesta iniciativa que és un exemple més de la voluntat de sumar per créixer i convertir Reus en una ciutat de referència en tots els sentits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: