Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Aquest Nadal, i tot l'any, compro a Riudoms!" vol reactivar el comerç local per aquestes festes

Les compres a partir de 5e que es fan en comerços adherits a la campanya obtenen una butlleta de participació per a la Cistella de Nadal, que se sortejarà el 31 de desembre

L'objectiu de la campanya és promocionar i reactivar el comerç local i de proximitat durant les festes de Nadal L'objectiu de la campanya és promocionar i reactivar el comerç local i de proximitat durant les festes de Nadal ARXIU / AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 24 Desembre 2021 08:48

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç Local, conjuntament amb la Taula de Comerç de Riudoms, han posat en marxa aquest mes de desembre la campanya "Aquest Nadal, i tot l’any, compro a Riudoms!", amb l’objectiu de promocionar i reactivar el comerç local i de proximitat durant les festes de Nadal.

La campanya estarà activa durant tot el mes i fins l’últim dia de l’any, just abans del sorteig de la Cistella de Nadal que es realitzarà, el divendres 31 de desembre al migdia, a càrrec de l’Home dels Nassos.

Totes aquelles compres a partir de 5 euros que es realitzin en els comerços adherits a la campanya obtindran una butlleta de participació per a la Cistella de Nadal, que està formada per obsequis que han aportat la cinquantena de comerços que hi participen aquest any. Aquests comerços i també els obsequis es poden consultar a la pàgina web https://comproariudoms.com.

La campanya s’acompanya de l’enllumenat als carrers del municipi, un fil musical en les zones comercials i la decoració nadalenca que l’Ajuntament ofereix als establiments comercials que participen de la campanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: