Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rubén Viñuales manté la porta oberta a una ampliació del govern municipal

L'alcalde de Tarragona demana fer "lobby" per pressionar la Generalitat perquè destini inversions a Tarragona, especialment, en l’àmbit del patrimoni

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, atenent els mitjans després del tradicional esmorzar de Nadal L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, atenent els mitjans després del tradicional esmorzar de Nadal AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dijous, 21 Desembre 2023 15:22

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha fet un balanç "positiu" dels primers sis mesos del govern municipal socialista en el transcurs del tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa que cobreix l'actualitat local. Viñuales ha posat en valor que, tot i estar en minoria, el govern ha pogut tirar endavant les ordenances i el pressupost per al 2024 gràcies a l’actitud "responsable" de Junts i dels Comuns, i també d'ERC pel que fa als comptes. 

Viñuales considera que això és una mostra de la política "a la tarragonina" i que ha tingut com a resultat el consens en aquests temes tan importants per l'Ajuntament.

Per aquest motiu, l'alcalde socialista manté la porta oberta a una ampliació del govern "que podria ser al 2024" perquè "com més mans, millor". Amb tot, Viñuales adverteix que "les sumes no han de ser excloents".

Més inversions de la Generalitat

D'altra banda, l'alcalde de la ciutat ha demana fer "lobby" per pressionar el Govern perquè destini inversions a Tarragona, especialment, en l’àmbit del patrimoni. En aquest sentti, Viñuales s'ha referit al projecte de transformació de la Part Baixa, que inclou àmbits patrimonials com les termes de Sant Miquel.

L'alcalde de Tarragona també ha anunciat que un altre dels reptes pel 2024 serà l’impuls a l’Àrea Metropolitana de Tarragona en aspectes com l'energia o la mobilitat, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: