Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acollirà aquest dissabte el 25è Sopar Solidari amb El Salvador

L’acte organitzat per l’ONG Pont de la Solidaritat serà, a les 20 h, a la parròquia Sant Bernat Calvó

Imatge de l'edició passada del Sopar Solidari a càrrec de Pont de la Solidaritat Imatge de l'edició passada del Sopar Solidari a càrrec de Pont de la Solidaritat ARXIU/INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2024 10:57

Aquest dissabte 13 d'abril, a les 20 h, a la parròquia Sant Bernat Calvó de Reus, situada a la plaça de Gabriel Ferrater i Soler, se celebrarà el 25è sopar solidari amb El Salvador de l'ONG Pont de Solidaritat, que forma part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, un ens coordinat per l'Àmbit de S lidaritat i Cooperació de l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l'Ajuntament de Reus, que dona suport a l'acte.

El lema d'enguany és "Aliment, educació i esperança: Beques per a l'escola de Talnique a El Salvador", i els donatius aniran a l'associació Kanzeon, que dona suport a aquest municipi salvadorenc. Aquesta iniciativa solidària, ja consolidada, rep la col·laboració de la Parròquia de Sant Bernat Calvó i enguany té l'objectiu de donar suport econòmic a infants i adolescents del Salvador que tenen familiars empresonats a conseqüència del narcotràfic.

El donatiu per assistir al sopar és de 12 euros adults i 6 euros, infants. L'adquisició dels tiquets es pot fer a la parròquia de Sant Bernat Calvó de 8 a 12 h personalment, a través del número de telèfon 977 756 415, per Bizum al 06381 o el mateix dia de l’acte.

Un quadre de Fina Veciana, a sorteig

En el marc del 25è aniversari, se sortejarà un quadre de l'artista reusenca Fina Veciana. La peça, que servirà per augmentar la recaptació, s'inspira en la causa solidària i l'autora ha fet servir els colors de la bandera del Salvador, el cor blanc que és segell propi i la referència a un llibre.

Els interessats en adquirir el quadre poden comprar la seva participació per un preu de deu euros a la Galeria d'Art Constantí, a qualsevol dels establiments del Forn Sistaré, a la botiga Batabat o la Parròquia de sant Bernat Calvó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: