Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fer la volta al món amb moto per recaptar fons per la recerca contra l’epilèpsia

El protagonista, “Juanillo en moto” retorna a Tarragona per explicar la seva història, aquest diumenge 7 d’abril, a les 20 h

Imatge de "Juanillo en moto" Imatge de "Juanillo en moto" SI JO PUC TU TAMBÉ #EPILEP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 03 abril 2024 10:44

Després de dos anys, “Juanillo en moto” retorna a Tarragona per explicar la seva història. Una història que parla sobre el somni complert del seu protagonista de fer la volta al món donant-li un vessant solidari, ja que Juanillo l’ha volgut dedicar a visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia a través de l’Associació Si jo puc tu també, #epilep.

“Juanillo en moto” arribarà el proper diumenge 7 d’abril, a les 20 h, i ho farà acompanyat de diversos motoristes que s’anirà trobant pel camí de retorn a casa. A més, en l’acte que tindrà lloc a l’Ajuntament de Tarragona, també hi seran presents membres de l’associació.

En l'esdeveniment, Juanillo compartirà moments del seu viatge, revelant històries inèdites, moments d'adversitat i d'alegria, i la profunda connexió que ha establert amb persones de tot el món.

Obertes les col·laboracions

Les col·laboracions en la causa de “Juanillo en moto” encara estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, les aportacions tenen un benefici fiscal de fins un 80%

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: