Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òscar Peris (ERC) espera una participació massiva en unes eleccions "no normals"

El candidat d'ERC per Tarragona ha exercit el seu vot a la residència de l'Alt Camp de Valls

El cap de llista per Tarragona d'ERC, Òscar Sans, ha votat a la residència Alt Camp de Valls El cap de llista per Tarragona d'ERC, Òscar Sans, ha votat a la residència Alt Camp de Valls ERC
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 10:53

El cap de llista per Tarragona d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Òscar Peris, ha votat, a les 09:30h, a la residència Alt Camp de Valls. Ho ha fet acompanyat de es candidates de la llista Noemí Llauradó i Raquel Sans.

Peris ha qualificat aquestes eleccions de "no normals", de les que n'espera una participació "massiva". El candidat republicà ha fet una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi i exerceixi el seu dret a vot i ha emfatitzat que avui és un dia per votar "per la República i pels valors democràtics".

El cap de llista per Tarragona visitarà durant la jornada diversos col·legis electorals.

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre queda recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: