Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

InfoCamp | Arxiu de notícies de Gastronomia
La nova ruta gastronòmica, que s'allargarà fins al 18 de desembre, compta amb la participació de deu restauradors
Divendres, 02 Desembre 2016 19:51

Les cooperatives de la DOP Siurana presenten l’oli nou a Tarragona

Josep Cartanyà
Una vintena de cooperatives del Camp i l'Ebre presenen l'oli nou aquest cap de setmana a la Rambla Nova 
Dimecres, 30 Novembre 2016 16:19

Salou acull la primera Jornada Gastronòmica del Calamar

Redacció Infocamp
Una vintena de restauradors locals participen en les jornades del 2 a l’11 de desembre
Divendres, 25 Novembre 2016 16:14

Capçanes viurà aquest dissabte el Tastavins Musical

Laia Olivé
Els visitants podran gaudir, partir de les 21h, d’una degustació de vins i olis amb una composició musical de fons
Els estands també faran de punts de recollida d’aliments per participar en el Gran Recapte
28 restaurants oferiran el seu menú tancat, del 25 de novembre a l’11 de desembre
Diumenge, 20 Novembre 2016 09:29

Unes 200 persones participen en la Jornada Gastronòmica del Calçot al Pati de Valls

Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Els assistents segueixen de prop els plats amb cebes dolces elaborats en directe pels cuiners Nandu Jubany, Carles Gaig, Àngel Solé i Joan Castells
L’acte tindrà lloc el proper diumenge 20 de novembre al Pavelló de les escoles
Divendres, 18 Novembre 2016 16:30

Valls escalfa motors per a la temporada de calçotades

Maria J. Ramos/El Punt Avui
La ciutat celebrarà la tercera Jornada Gastronòmica del Calçot aquest dissabte amb Nandu Jubany i Carles Gaig als fogons
La proposta de Còdol Educació es durà a terme desprès de les visites dinamitzades que es realitzen cada cap de setmana
L’hotel ha realitzat un seguit d’activitats per a foodies durant tot el cap de setmana
Un sopar jugant amb els sentits i els sabors tradicionals amb interpretacions i tècniques actuals protagonitza la primera de les quatre trobades amb xefs
En la campanya de donació de sang, en aquesta edició es va assolir més de 130 donacions en un sol dia
Divendres, 11 Novembre 2016 13:07

Reus viu aquest cap de setmana la Fira de l’Oli DOP Siurana

Redacció Infocamp
La vintena edició d'aquesta trobada presenta una imatge renovada i moltes novetats
Pàgina 98 de 108

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: