Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí convoca el II Concurs de Pa de pessic

Tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre al Pavelló Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament de Constantí ha convocat la segona edició deI Concurs de Pa de pessic L’Ajuntament de Constantí ha convocat la segona edició deI Concurs de Pa de pessic ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 05 Octubre 2023 20:20

L’Ajuntament de Constantí ha convocat la segona edició deI Concurs de Pa de pessic del municipi, que tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre al Pavelló Poliesportiu Municipal. Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on podran participar-hi totes les persones de 60 o més anys que ho desitgin. Totes les persones interessades en participar hauran d’inscriure’s a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament fins aquest divendres 6 d’octubre o bé fins que s’assoleixi el nombre màxim de participants. Hi haurà places limitades. 

S’atorgaran dos premis de reconeixement a les persones que cuinin els millors pans de pessic: un pel pa de pessic més gustós i un altre pel que sigui considerada la millor presentació. Els criteris que guiaran el veredicte es basaran en el punt de cocció, esponjositat, el sabor, i la presentació.

L'organització es farà càrrec d'aportar els ingredients bàsics per a l'elaboració del pa de pessic. El jurat d'aquesta segona edició del concurs serà un jurat popular. El mateix dia del concurs, s’anunciarà el nom de les 2 persones guanyadores que seran obsequiades amb un premi. Podeu consultar les bases del concurs a: www.constanti.cat. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: