Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carme Ruscalleda i Xavier Graset protagonistes de la xerrada 'Or gourmet' de la DOP Siurana

Es podrà seguir online aquest dilluns 8 de juny, d'11 a 12h, a través de la plataforma Zoom, amb inscripció prèvia

El webinar tindrà lloc el proper dilluns 8 de juny, d'11 a 12h, a càrrec de Carme Ruscalleda i amb la conducció de Xavier Graset El webinar tindrà lloc el proper dilluns 8 de juny, d'11 a 12h, a càrrec de Carme Ruscalleda i amb la conducció de Xavier Graset ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Juny 2020 12:12

La xef, cuinera i escriptora, Carme Ruscalleda, protagonitzarà el proper dilluns 8 de juny el diàleg amb el periodista, Xavier Graset, titulada 'Or gourmet' i que podreu seguir online a través de la plataforma Zoom, prèvia inscripció al següent enllaç.

Ruscalleda, Premi Nacional de Cultura 2019 i Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, considera que “la gastronomia ens projecta al Món”. La seva aposta per una cuina saludable, en sintonia amb el paisatge i l’entorn, és tota una declaració d’intencions i de suport als productors d’olives arbequines de les comarques de l’Alt i Baix Camp, Baix Camp, Tarragonès, Priorat, Conca de Barberà i la Ribera d’Ebre, que són la base per a l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.

'Or gourmet' està adreçat als professionals de la gastronomia i es podrà seguir via online el proper dilluns 8 de juny, a les 11h. L’acte comptarà amb la salutació del president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galceran.

La sessió té per objectiu posar en valor els productes quilòmetre zero i propis del territori com és l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana. L'activitat també permetrà donar a conèixer algunes de les iniciatives que poden permetre als restauradors crear productes propis, que els diferencïin de la competència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: