Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Última oportunitat per participar al Concurs de Relats Breus de la Pobla de Mafumet

El termini d’inscripció està obert fins al 12 d’abril i els premis s’entregaran el dia de Sant Jordi

Imatge de l'entrega de premis del Concurs Relats Breus 2023 Imatge de l'entrega de premis del Concurs Relats Breus 2023 AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2024 11:38

Divendres 12 d’abril finalitza el termini d’inscripció al cinquè Concurs de Relats Breus de la Pobla de Mafumet, una iniciativa impulsada per la Biblioteca Municipal i l’Ajuntament que pretén fomentar l’afició per l’escriptura.

D’aquesta manera, tota persona empadronada a la Pobla i major de 7 anys pot prendre part d’un certamen que ofereix tres categories de participació: la infantil, per a joves escriptors i escriptores de 7 a 12 anys; la juvenil, per a participants de 13 a 17 anys; i l’adulta, per a persones majors de 18 anys.

Requisits

Les persones que s’animin a participar han de presentar el seu text -màxim un per persona- tot seguint uns requisits, com són l’extensió del relat, que ha de ser d’entre 1 i 2 fulls DIN A4 pel que fa a la categoria infantil, mentre que en les categories juvenil i adulta, l'extensió sol·licitada és de 3 a 5 fulls. A més, en tots els casos els relats hauran de ser lliurats en tipografia Arial, grandària 12, a doble espai i a una sola cara.

Pel que fa a l’idioma, es pot presentar en català o castellà. Això sí, és requisit imprescindible que els textos siguin originals, mentre que la temàtica i gènere del relat és lliure.

Els relats han de ser lliurats en un sobre tancat, a l'exterior del qual constarà el lema o pseudònim de l'autor i la categoria a la qual s’opta. A l'interior del sobre -a més del relat presentat- n'hi haurà un altre, que contindrà les dades personals de la persona participant (nom i cognoms, DNI, adreça, edat, telèfon i correu electrònic de contacte, categoria en la qual participa, títol de l'obra i pseudònim utilitzat).

El sobre, degudament tancat, haurà de ser dipositat a la bústia de retorn de llibres de la Biblioteca municipal, ubicada al Casal Cultural, com a màxim aquest divendres, 12 d’abril.

La Gala Cultural, per Sant Jordi

El veredicte del jurat serà donat a conèixer públicament durant les Jornades Culturals 2024, que tindran lloc al voltant de la Diada de Sant Jordi. En concret, el 23 d’abril i en el marc de la gala cultural de Sant Jordi, els millors creadors de relats breus seran premiats en un acte que també inclourà la presentació del nou llibre que l’Ajuntament editarà per seguir difonent elements de la cultura local del municipi. Un llibre que, enguany, constarà d’un recull fotogràfic de la Pobla al segle XX.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: