Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banya Edicions celebra deu anys presentant fins a sis novetats per Sant Jordi

L'editorial altafullenca farà les dues primeres presentacions aquest cap de setmana

Portada del llibre de contes infantil 'Quan bufa el vent', de la il·lustradora Rosalia Ciuró Portada del llibre de contes infantil 'Quan bufa el vent', de la il·lustradora Rosalia Ciuró CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2024 07:37

Deu anys després de la seva creació com a segell editorial independent, La Banya Edicions celebra el seu aniversari convertint aquest any 2024 en el de major activitat de la seva història. L’editorial altafullenca publicarà enguany fins a una dotzena de llibres i, d’aquests, la meitat arriben en pocs dies.

Aquest Sant Jordi, La Banya Edicions presentarà sis obres diverses amb una clara aposta pels autors i temàtiques locals, però diversificant els generes literaris ja que aposta pels contes infantils, il·lustracions, reculls poètics, història i patrimoni.

Properes presentacions

Així, les dues primeres presentacions arribaran aquest cap de setmana. Divendres 12 d’abril, a les 19h a la Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla, es presentarà el llibre 'Olla Barrejada' del dibuixant Victor Centelles, una obra que recull l’actualitat política i social a través de les il·lustracions de caire humorístic i sarcàstic.

El dissabte 13 d’abril, en aquest cas a les 12h i de nou a la Pallissa de l’Era del Senyor, serà el torn de presentar 'Altafulla en vers', un recull poètic col·lectiu que aplega fins a disset autors i autores altafullencs i d’altres indrets que parlen sobre Altafulla i el seu entorn. Aquest llibre és la continuïtat de la sèrie creada l’any passat amb el repte de crear una col·lecció d’obres que parlin del municipi des de temàtiques ben diverses.

La setmana següent arribaran tres presentacions més. El divendres 19 d’abril, a les 19h al Faristol d’Altafulla, es presentarà el poemari 'Monstant' de l’altafullenc Agustí Martí Estrada. Dissabte dia 20 hi haurà dues presentacions. Al migdia, a les 12h a la llibreria Cal Serenet de Torredembarra, serà el torn de la presentació del llibre de contes infantil 'Quan bufa el vent' de la il·lustradora Rosalia Ciuró; i a la tarda, a les 20h a l’església de Santa Maria de Salomó, es presentarà 'El Ball del Sant Crist de Salomó. Història, tradició, mite i identitat' de l’Antoni Virgili, una obra que recull la història d’aquest esdeveniment cultural, patrimonial i religiós entre els anys 1843 i 2022.

Aquestes sis presentacions són les principals novetats d’enguany a La Banya Edicions per no les úniques. L’editorial ha obert quatre col·leccions editorials per catalogar els seus llibres i donar especial rellevància a alguns d’ells. De moment, el llibre 'Altafulla en vers' apareix sota la Col·lecció Altafulla, el poemari 'Montsant' ho fa sota la Col·lecció Rosa d’Onofrio, i el llibre de Salomó foma part de la Col·lecció Gerardo Smaldone.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: