Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda de Música Vila de Falset compleix 50 anys "A tempo!"

Les activitats arrencaran el 5 de gener, a les 17:30 h, amb un acte en què s'homenatjarà als músics fundadors i s'interpretaran algunes obres emblemàtiques

Una imatge de la Banda de Música Vila de Falset, el 1974 Una imatge de la Banda de Música Vila de Falset, el 1974 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Desembre 2023 07:36

El teatre l'Artesana de Falset acollirà el proper divendres 5 de gener ,a les 17:30 h, el primer dels actes de celebració del 50è aniversari de la Banda de Música Vila de Falset.

S'ha escollit aquesta data perquè fou la Nit de Reis de l'any 1974 quan un grup de 19 músics falsetans van crear la banda i van sortir al carrer per acompanyar la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient. A partir d'aquell moment, i durant 50 anys, la Banda Vila de Falset ha realitzat centenars d'actuacions a poblacions del territori català, estatal i internacional, portant la cultura catalana i el nom de Falset i del Priorat arreu.

En el transcurs de la celebració s'homenatjarà als músics fundadors de la banda i s'interpretaran algunes obres que han format part de la història d'aquesta agrupació musical.

Actuació a Barcelona

Amb aquest acte, l'Associació Musical Vila de Falset, donarà el tret de sortida a un any ple d'activitats i de música, entre les quals cal destacar l'actuació que durà a terme la banda a l'Auditori de Barcelona, prevista pel 7 de juliol, en el marc del XXIII Festival de Bandes de Música de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Societats Musicals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: