Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

MuOm presenta 'Terra', aquest diumenge a Arbolí

El grup vocal de cant d’harmònic actuarà en el marc del Festival Terrer

MuOm és un grup vocal de cant d’harmònics que crea paisatges sonors envoltants i sense paraules MuOm és un grup vocal de cant d’harmònics que crea paisatges sonors envoltants i sense paraules CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 11:36

El Festival Terrer Priorat farà una parada aquest diumenge 31 d’octubre al Baix Camp. El grup MuOm actuarà, a les 19h, a l'Església de Sant Andreu d'Arbolí. El concert, que té un preu de 22 euros, inclourà un tast de vi del celler Burgos Porta.

MuOm és un grup vocal de cant d’harmònics que crea paisatges sonors envoltants i sense paraules. La seva música s’aproxima tant als corrents contemporanis del minimalisme com a les polifonies corals i les músiques ancestrals. Un concert de MuOm convida a fer una pausa i a viatjar en la profunditat del so creat per les veus a capella i la superposició dels seus harmònics.

'Terra', el quart disc

Aquest concert forma part de la gira de presentació de 'Terra', el seu quart àlbum (primer de la sèrie Elementalia). Partirem de l’evocació d’allò inefable, subtil i transcendent (èter) per submergir-nos en allò encarnat, vital i fecund (element terra) a través de l’evocació de diverses cultures ancestrals (les arrels de la humanitat i l’origen de la relació entre l’ésser humà i la vida).

Musicalment hi haurà presència dels diferents registres i tècniques de la veu (a través del cant d’harmònics, throat singing, khoomei i kargyraa) i serà fonamentalment a cappella, però presenta algunes novetats respecte als treballs anteriors, com ara una clara presència de subharmònics (utilitzant diferents tipus de kargyraa, la tècnica de cant gutural), influències de la música tradicional del centre d’Àsia (Tuva, Mongòlia) com en anteriors àlbums, però també del Tibet, Austràlia, l’Índia, músiques tribals dels Wagogo (Tanzània) i dels inuit (Canadà, Alaska i Groenlàndia), així com música sacra occidental i polifonia renaixentista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: