Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un 40% dels participants de ‘Treball als Barris’ troben feina a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona renovarà el projecte formatiu pel 2017

Tallers de salut realitzats pels participants de la Casa d’Oficis de 2016 a l’Escola Bonavista de Tarragona. Tallers de salut realitzats pels participants de la Casa d’Oficis de 2016 a l’Escola Bonavista de Tarragona. CEDIDA.
Veïnatge Albert Morera
Divendres, 30 Desembre 2016 17:04

Un 40% dels i les participants del programa de formació i treball de Casa d’Oficis, en el marc del projecte ‘Treball als Barris’, han trobat feina abans d’acabar el curs formatiu. L’Ajuntament de Tarragona, després d’una valoració molt positiva de la tasca realitzada enguany i de la inserció laboral, renovarà les tres Cases d’Oficis que fan actuacions socials als barris de Campclar, Bonavista i la Part Alta.

Un total de 29 joves d’entre 16 i 24 anys, en situació d’atur, participaran l’any vinent en una nova edició d’aquest projecte, impulsat per la regidoria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic amb l’ajuda del Servei d’Ocupació de Catalunya. La durada del programa és d’un any, dividit en dues fases de sis mesos cadascuna. La primera està centrada en la formació, mentre que la segona ofereix experiència laboral.

Durant el 2016, els i les participants a la Casa d’Oficis de reparació i manteniment d’habitatges han realitzat auditories en 18 pisos diferents i, d’altra banda, han realitzat obres d’adaptacions a les llars per a persones vulnerables. També han donat atenció a persones dependents en habitatges, dotats dels suport del Servei d’Ajuda a Domicili de l’Institut Municipal de Serveis Socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: