Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CDC denuncia la perillositat del Camí de la Cuixa

El grup de l'oposició denuncia que la via no té ni voreres ni línia de separació dels carrils de circulació

Els vianants han de caminar per la calçada del Camí de la Cuixa a causa de la manca de voreres. Els vianants han de caminar per la calçada del Camí de la Cuixa a causa de la manca de voreres. CEDIDA.
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Desembre 2016 15:49

El portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha denunciat aquest dilluns la perillositat que presenta el Camí de la Cuixa tant pels vianants com pels vehicles. “Les condicions d’aquest carrer són insofribles”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que es tracta d’una via de 300 metres d’allargada sense vorera i sense línia de separació entre els dos sentits de circulació.

“Fa molts anys que els veïns reclamen la millora de la seguretat d’aquesta via”, ha recordat el portaveu de CDC, que ha assenyalat que són molts els vianants i els vehicles, entre ells l’autobús urbà, els que utilitzen aquest carrer diàriament. “La vorera que comença al passeig Sant Antoni desapareix i els vianants no tenen més remei que caminar per la calçada”, ha apuntat Abelló, que ha assenyalat que el mateix passa amb la línia de separació dels dos sentits de circulació, “la qual desapareix de sobte al principi de la via”.

Des de CDC també s’apunta que l’únic pas de vianants que existeix al Camí de la Cuixa s’ubica en una corba on els ciutadans no tenen prou visibilitat per creuar. “Tant els vianants com els conductors haurien de poder utilitzar aquest carrer sense haver de preocupar-se per la seva seguretat”, ha manifestat Abelló, que assegura que la via és perillosa per qualsevol ciutadà i encara més per les persones amb mobilitat reduïda.

Abelló considera “incomprensible” la “inacció” de l’equip de govern (PSC-PP) davant la perillositat que presenta el Camí de la Cuixa i les reiterades queixes dels veïns. De fet, Abelló ha denunciat que el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Tarragona (PMUST) no contempli la millora d’aquesta via.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: