Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inaugura una placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes al barri Parcel·les Casas

Va ser presidenta fundadora de l'Associació de Veïns Parcel·les Casas i de l'Associació Ajuda'ns a Ajudar

Imatge de la inauguració a Reus de la placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes, qui va ser presidenta fundadora de l'Associació de Veïns Parcel·les Casas Imatge de la inauguració a Reus de la placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes, qui va ser presidenta fundadora de l'Associació de Veïns Parcel·les Casas REUS.CAT
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Desembre 2022 21:32

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc a Reus la inauguració de la placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes, qui va ser presidenta fundadora de l'Associació de Veïns Parcel·les Casas i de l'Associació Ajuda'ns a Ajudar. L'acte, que ha tingut lloc al barri Parcel·les Casas, ha estat presidit per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i ha comptat amb la presència d'altres regidors i regidores, persones de l'entorn més proper d'Isabel Moreno i veïns i veïnes de la zona.

La iniciativa s'emmarca en la voluntat del govern de Reus de reconèixer la tasca i les aportacions dels reusencs i reusenques a la vida col·lectiva, així com de traslladar el seu exemple a les noves generacions. En aquest cas, amb la inauguració de la placa que dona nom a la rambleta entre els carrers Notari Rull i Riera de l'Escorial, es ret homenatge a Isabel Moreno Reyes en reconeixement del seu compromís amb el moviment social i veïnal de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: