Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Sant Salvador es queden "tirats" sense el caixer de CaixaBank

Des de fa dies, el caixer del barri tarragoní ha deixat de funcionar i l'associació de veïns no ha rebut cap explicació per part de l'entitat financera

El caixer automàtic de CaixaBank a Sant Salvador es troba inoperatiu des de fa uns dies El caixer automàtic de CaixaBank a Sant Salvador es troba inoperatiu des de fa uns dies CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Novembre 2022 12:20

Els veïns i veïnes de Sant Salvador han denunciat que l'únic caixer automàtic que queda de CaixaBank al barri tarragoní ha deixat de funcionar des de fa quatre dies. L'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon va notificar l'avís de la incidència al servei tècnic de l'entitat bancària però, hores d'ara, cap operari ha vingut a reparar-lo. L'entitat veïnal també ha comunicat la incidència a la delegació de CaixaBank a la zona, però tampoc ha rebut cap resposta  ni cap explicació.

El president de l'associació de veïns, Toni García, ha explicat que el veïnat sospita que el problema no sigui puntual i que l'entitat bancària hagi deixat inutilitzar el caixer de forma permanent: "Si això fos cert, no ho acceptarem. Considerem un greu despropòsit que CaixaBank deixi tirats i abandonats els usuaris d'un barri de 5.000 habitants com Sant Salvador". García també ha recordat que poblacions amb menor nombre d'habitants, com el Morell o Els Pallaresos, disposen d'una sucursal de CaixaBank. 

Cal recordar que CaixaBank va tancar ara fa dos anys la sucursal de l'avinguda de Sant Salvador, de la qual només en queda un caixer. La única oficina que queda al barri és la del BBVA, tot i que alguns usuaris han alertat que aquesta sucursal també es planteja tancar de cara al públic.

Possibles talls de carretera

L'entitat veïnal també ha posat en coneixement d'aquesta situació a l'Ajuntament de Tarragona i properarament es convocarà una reunió amb entitats del barri per tal de coordinar una resposta unitària.

El president veïnal no descarta endurir el to de les queixes: "Si això no se soluciona, possiblement convocarem mobilitzacions o tallarem l'N-340", adverteix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: