Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona destaca la implicació ciutadana durant el simulacre

Els carrers dels barris de Ponent s'han buidat de gent quan han començat a sonar les sirenes

Imatge de la Rambla de Bonavista, a Tarragona, buida de gent Imatge de la Rambla de Bonavista, a Tarragona, buida de gent INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Novembre 2022 20:19

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) ha valorat positivament la resposta de la ciutadania dels barris de Ponent (Bonavista, Campclar i Torreforta) durant el simulacre de confinament per accident químic del Plaseqta. Des de la FAVT es deixa constància que quan les sirenes han sonat puntualment, a les 18:30 h, la majoria de persones que es trobaven en llocs tan cèntrics com la plaça de l'Església i la Rambla de Bonavista, o la Rambla de Ponent s'han buidat de gent en qüestió de segons. A més, la majoria de veïns i veïnes eren sabedors del simulacre i que calia confinar-se.

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Alfonso López, expressava la seva satisfacció per la resposta del simulacre: "M'ha sorprès gratament veure còm els veïns s'han implicat i s'han tancat ràpidament als locals dels establiments comercials, que era el que demanàvem". López també considera que "el so de les sirenes era alt i clar, que és el que interessa". En relació al sistema d'avisos a telèfons mòbils, el president de la FAVT ha valorat positivament el seu funcionament, si bé creu que "caldrà que tots plegats treballem perquè tota la població sàpiga com s'ha d'adaptar l'aplicació al mòbil". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: