Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inaugura el carrer Ricardo Corbacho, a Sant Pere i Sant Pau

Corbacho va ser l’escombriaire del barri durant molts anys, i quan va morir l’any passat, l’AV SPiSP va demanar que es bategés el carrer amb el seu nom

L'alcalde Ricomà, juntament amb la família de Ricardo Corbacho, van descobrir la placa del carrer L'alcalde Ricomà, juntament amb la família de Ricardo Corbacho, van descobrir la placa del carrer JAVI MARTÍNEZ
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Octubre 2022 10:41

Aquest diumenge va tenir lloc a Tarragona l'acte d'inauguració del carrer Ricardo Corbacho, al Bloc Sant Andreu del barri de Sant Pere i Sant Pau, que va presidir l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Ricardo Corbacho va ser l’escombriaire del barri durant molts anys, i quan va morir l’any passat, l'Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau va demanar que es bategés el carrer amb el seu nom. Posteriorment, es va aprovar a la comissió del nomenclàtor.

L’acte es va obrir amb la intervenció del conseller de Territori, Xavier Puig. Tot seguit, el president de l’associació de veïns, Luis Trinidad, va dir unes paraules amb un to molt emotiu i, així mateix, ho van fer Sergio Roselló del club de karate Kushin Kai i Luigi del Club Taitsu-hodoki, clubs amb qui Corbacho estava vinculat. També va parlar, Angel Martin, com a representant de l’empresa Fomento, en la qual Corbacho va treballar més de 30 anys.

I finalment l'alcalde va fer un sentit parlament agraint la petició de l'associació de veins per posar el nom de Ricardo al carrer "és el millor homenatge que se li podia fer, perquè romandrà per sempre i podreu explicar als vostres néts qui va ser aquest senyor tan important pel barri". Seguidament, juntament amb la família de Ricardo Corbacho, van descobrir la placa del carrer.

Per acabar l'acte es va fer una petita exhibició de Karate Kushin kau, a la plaça Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: