Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FAVT exigeix a l'Estat que informi la població com gestionarà el sistema d'avís de risc químic

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona considera “una falta de respecte” que activés el sistema d'avís via SMS sense informar-ne abans a Protecció Civil

Imatge d'arxiu d'una sessió informativa de Protecció Civil sobre el Plaseqta Imatge d'arxiu d'una sessió informativa de Protecció Civil sobre el Plaseqta FAVT
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 23 Juny 2022 15:48

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) lamenta que la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri de l'Interior activés dimarts el Sistema d'Avisos a la Població que permetrà l'enviament d'alertes via SMS a les persones que es trobin en una zona afectada per emergències o catàstrofes sense haver-ne informat abans al territori.

Des de la FAVT es considera “una falta de respecte als veïns” que l'Estat no hagi informat de com es gestionarà el nou sistema ni a Protecció Civil de la Generalitat, ni a Protecció Civil municipal, ni als representants veïnals. A la vegada, la federació veïnal tampoc entén perquè el Ministeri no ha donat resposta a la proposta de la Generalitat de fer una prova pilot a Tarragona.

Per això la FAVT exigeix al govern espanyol que demanin disculpes als agents del territori “perquè primer s'hauria d'haver provat el sistema abans d'entrar en funcionament”.

Finalment, la FAVT expressa el seu suport tant a Protecció Civil de la Generalitat com de l'Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: