Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació de Veïns del Port cancel·la la revetlla de Sant Joan

L'entitat veïnal respon així a l'Ajuntament, després que aquest hagi denegat el permís per instal·lar un segon escenari al carrer Rebolledo

Imatge d'arxiu d'una revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros de Tarragona Imatge d'arxiu d'una revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros de Tarragona ARXIU / AV BARRI DEL PORT
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juny 2022 08:08

L'Associació de Veïns del Port ha anunciat aquest dimecres la cancel·lació de la Revetlla de Sant Joan 2022 prevista a la plaça dels Carros, després de que l'Ajuntament de Tarragona hagi denegat el permís per instal·lar un altre escenari per celebrar una segona revetlla al carrer Rebolledo.

L'AV Barri del Port i l'Associació d'Empresaris Baixa TGN havien previst organitzar una gran revetlla de Sant Joan que es recuperava després de dos anys a causa de la pandèmia. Per compensar les conseqüències econòmiques i anímiques del barri, van sol·licitar la instal·lació d’un escenari a la plaça dels Carros i un altre al carrer Rebolledo. La idea era disposar de dos espais amb diferents músiques per tal d’animar a la població a visitar el barri amb l’objectiu de dinamitzar la zona. El primer amb la tradicional revetlla a la plaça dels Carros i l'altre al carrer Rebolledo, a càrrec del col·lectiu LGTBIQ+ Kuki Friendly Party.

En el decret on es denega el permís s'indica que la proposta al carrer Rebolledo "és de caràcter comercial, provocant un greuge amb d'altres zones de la ciutat" i que ''fer dues revetlles en una mateixa zona pot crear molèsties innecessàries al veïnat". Però els organitzadors recorden que "durant tot l'any a la ciutat es prodiguen actes d'entitats i particulars que tenen com a objectiu dinamitzar comercialment les zones on es fan i en diverses festivitats amb poca proximitat entre elles" i no entenen per què no es permet d'igual manera a la Part Baixa.

L'entitat veïnal considera aquest fet un greuge comparatiu respecte a altres barris de la ciutat. Per tot plegat, l'AV Barri del Port i els diferents actors organitzatius decideixen així no realitzar cap activitat el dia de Sant Joan "per visibilitzar la falta de sensibilitat envers el barri i dels organitzadors mostrada per l'Ajuntament de Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: