Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pallarès traslladarà al Govern les queixes sobre els bancs dels veïns de Sant Pere i Sant Pau

L'AV La Unió es reuneix amb la delegada del Govern a Tarragona per obtenir el suport de la Generalitat a una llei estatal que reguli els "serveis mínims" dels bancs

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, amb representants de l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, amb representants de l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau AV LA UNIÓ
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Gener 2022 20:44

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, s'ha reunit aquest matí amb una representació del moviment "Mayores seguros", impulsat per l'Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau. Els veïns li han traslladat els problemes ocasionats a la gent gran de molts barris i pobles per la falta de servei dels caixers de les entitats bancàries, així com els capítols viscuts de manca de seguretat.

En acabar la reunió, el president de l'AV La Unió, Gabi Muniesa, ha explicat que han demanat a la delegada "el suport de la Generalitat a les nostres propostes, que passen perquè el Congrés dels Diputats aprovi una llei estatal que reguli els serveis mínims que ens han de donar les entitats bancàries". Segons el representant veïnal, Pallarès s'ha mostrat favorable a les seves peticions, perquè són "una bona obra social" i ha anunciat als veïns que les traslladarà al Govern. També s'ha ofert per contactar amb diputats de la demarcació perquè traslladin les propostes al Congrés.

Recollida de signatures

D'altra banda, un grup de voluntaris del moviment de Sant Pere i Sant Pau van instal·lar ahir una parada per fer recollida de signatures a la Rambla Nova. En només dues hores es van recollir més de 450 signatures de suport a la petició d'una llei estatal que reguli els serveis mínims bancaris. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: