Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sabaté traslladarà a l'Estat les queixes sobre els bancs del moviment "Mayores seguros" de SPiSP

L'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau es reuneix amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona per fer arribar a la Moncloa la demanda d'una llei estatal que reguli els "serveis mínims" dels bancs

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha rebut una representació del moviment veïnal "Mayores seguros" de Sant Pere i Sant Pau El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha rebut una representació del moviment veïnal "Mayores seguros" de Sant Pere i Sant Pau CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Gener 2022 19:03

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, s'ha reunit aquest matí amb una representació del moviment "Mayores seguros", sorgit des de l'Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau. Els veïns li han traslladat els problemes ocasionats a la gent gran de molts barris i pobles per la falta de servei dels caixers de les entitats bancàries, així com els capítols viscuts de manca de seguretat.

El president de l'AV La Unió, Gabi Muniesa, ha explicat que han demanat al subdelegat "que ens aplani el camí fins a Les Corts, ja que idea final que tenim és que el govern d'Espanya faci una llei que reguli els serveis mínims que ens han de donar els bancs". 

Segons el representant veïnal, Sabaté s'ha mostrat receptiu a les seves peticions, que són compartides per altres veïns i municipis d'arreu de Catalunya i d'Espanya: "El subdelegat ens ha comunicat que contactarà amb la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que li farà arribar les nostres queixes".

La setmana vinent, el moviment "Mayores seguros" es reunirà amb la delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, perquè faci gestions per obtenir el suport del Govern.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: