Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta la nova associació de veïns del Barri del Priorat de la Bisbal

La nova entitat veïnal celebra aquest dissabte la festa de presentació

Imatge dels membres de la nova associació amb l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i el regidor de Barris, Feliu Gil Imatge dels membres de la nova associació amb l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i el regidor de Barris, Feliu Gil AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Novembre 2021 10:38

Aquest dissabte 6 de novembre el local social del Priorat i el seu entorn acullen la festa de presentació de la nova Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal.

Els actes començaran a les 12:00h amb la presentació de la nova associació i l’actuació de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès – Bous i el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès. A partir de les 16:30h, hi haurà xocolata amb coca per als assistents pel preu d’1€ i, tot seguit, animació a càrrec de Divershow amb la visita de la Minnie i Blue Jurassic Parc. A les 19:00h, es farà un sorteig i, a les 19:30h, hi haurà ball amb l’Orquestra Ericah Lein Trio. La festa finalitzarà amb Música disco amb Dj Graye i Dj Juan Trax, que començaran a punxar a les 22h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: