Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana la convocatòria del consell de civisme per lluitar contra el vandalisme

Després de la crema de contenidors al barri del Tancat, la federació veïnal demana dotar de mitjans a la Policia Local i estratègies per acabar amb aquests actes

Després de la crema de contenidors al barri del Tancat, la federació veïnal demana dotar de mitjans a la Policia Local i estratègies per acabar amb aquests actes Després de la crema de contenidors al barri del Tancat, la federació veïnal demana dotar de mitjans a la Policia Local i estratègies per acabar amb aquests actes XARXA VENDRELLENCA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 03 Setembre 2021 15:32

La Federació Xarxa Vendrellenca (XV), després de la crema d’una bateria de contenidors al carrer Anoia, al Tancat, ha demanat aquesta setmana la convocatòria del Consell de civisme per poder avaluar solucions davant els casos d’incivisme i dibuixar estratègies per lluitar contra el vandalisme.

L'entitat veïnal considera que "la situació caòtica en la que està sumit el nostre municipi, requereix de solucions estructurals en diversos àmbits per poder donar resposta coordinada a questa problemàtica d’incivisme i vandalisme que esta assolant la nostra vila i que l’està degradant a nivells mai vistos". Per aquest motiu, la XV creu que s’han prendre mesures en diversos àmbits.

En primer lloc, demanen reunir el consell de civisme, "per poder avaluar des de la societat civil, a traves d’un debat amb els representants del govern local i les forces de seguretat, com podem treballar tots plegats per reduir aquest incivisme". També són partidaris de "dotar de mitjans a la Policia Local per poder treballar contra aquest vandalisme" i demanem "estratègies policials per cabar amb aquest actes que tan diners costen a la ciutadania".

D’altra banda, la federació d'associacions veïnals del Vendrell també ha deixat palès que cal "un servei de neteja viària dimensionat a la realitat de la nostra ciutat, perquè el que tenim ara és un contracte anul·lat des de 2016 per al ple, que s’ha mantingut fins ara amb el beneplàcit de l’equip de govern anterior i aquest equip de govern, trencant la voluntat dels representants del poble". Segons la XV, "aquesta mancança esta generant desídia i
malbaratament de diners públics en un reforç que seria innecessari, si tinguéssim el servei amb un contracte dimensionat a la realitat de la nostra vila", assenyalen.

En matèria d’incivisme, la XV creu que l'altre problema radica "en la desídia del servei de recollida, amb bateries que donen fàstic veure-les, com ja vam denunciar a través de la nostra demanda de canvi de contenidors de recollida d’oli, que són veritable brossa".

Per tot plegat, la Xarxa Vendrellenca insta al govern municipals i als grups de l’oposició "a trobar solucions com a representants del poble, davant aquesta
situació caòtica que mereix una solució integral". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: