Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana un punt d'atenció a les platges de Base i l'empresa d’aigües

La federació d'associacions de veïns considera que alguns serveis de l'administració haurien d’estar desdoblats

La Xarxa Vendrellenca considera que alguns serveis de l'administració, que només es troben al centre, haurien d’estar desdoblats La Xarxa Vendrellenca considera que alguns serveis de l'administració, que només es troben al centre, haurien d’estar desdoblats ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Juny 2021 20:21

La Xarxa Vendrellenca (XV) ha proposat a l’Ajuntament del Vendrell que hi hagi un punt d’atenció de Base i d'Aigües del Vendrell a les platges per millorar la cohesió territorial i donar un millor servei a la ciutadania. La federacio d'associacions de veïns considera que, donada la geografia del municipi, "alguns serveis de l‘administració haurien d’estar desdoblats, donat que ara per ara la majoria de serveis estan al centre de Vendrell".

La XV creu que les persones que viuen a les platges pateixen un greuge ja que, per poder accedir a la majoria de serveis de l’administració, han d’anar al centre perquè ara per ara l’únic que tenen es el servei de SAC i el consultori mèdic. També constaten que en aquesta situació es troba les oficines de l’empresa publica d’aigües.

Per aquest motiu, l'entitat veïnal ha arribat a la conclusió que "els de Base i un punt d’atenció de l’empresa d’aigües haurien de tenir un espai als barris marítims per donar cobertura a la ciutadania d’aquestes zones de Vendrell".

Per això la XV ha traslladat a l’Ajuntament de Vendrell, a través d’una proposta al SAC, que s'instal·li un punt d’’atenció de Base i de l’empresa publica d’aigües a les platges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: