Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració veïnal aquest dijous davant del CAP Bonavista

Els veïns i veïnes reclamen més visites presencials, urgències les 24 hores i una actualització de les receptes electròniques

Imatge d'arxiu d'una concentració davant del CAP de Bonavista Imatge d'arxiu d'una concentració davant del CAP de Bonavista ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 27 Mai 2021 07:30

L'Associació de Veïns de Bonavista ha convocat per aquest dijous 27 de maig, a les 19:00h, una concentració davant del CAP Bonavista amb el lema "El CAP es de tod@s'. Els veïns i veïnes estan "farts de promeses incomplertes" i demanen una actualització de les receptes presencials, més visites presencials i urgències les 24 hores.

La presidenta de l'AV Bonavista, Loli Gutiérrez, ha recordat que el barri i hi ha molta gent gran que requereix assistència mèdica presencial. També ha criticat que la gent del barri no disposi de servei sanitari, a partir de les 20h, i ha lamentat que, en cas d'alguna urgència, els veïns es vegin obligats a desplaçar-se a l'Hospital Joan XXIII. Des de l'entitat veïnal demanen a la direcció del CAP i a la gerència de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona "que es prioritzi el pressupost destinat a millores a la dotació de més personal". Tampoc entenen que hi hagi llistes d'espera molt més grans que en alres CAP's de la ciutat, com a Sant Pere i Sant Pau.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: