Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus recull més de 200 peticions dels barris, amb el mobiliari urbà com a principal motiu de queixa

L'Ajuntament pren el pols a les associacions veïnals a través d'una diagnosi

Visita de proximitat al barri de Parcel·les Casas de Reus, per part de l'alcalde Carles Pellicer Visita de proximitat al barri de Parcel·les Casas de Reus, per part de l'alcalde Carles Pellicer AJUNTAMENT DE REUS
Veïnatge ACN
Divendres, 30 abril 2021 08:45

L'Ajuntament de Reus ha recollit més de 200 peticions dels barris de la ciutat en un mes i mig. Des de febrer s'han reprès les visites a carrer per part de l'alcalde Carles Pellicer, una acció de proximitat que s'havia vist interrompuda per la covid-19 i que s'ha tornat a reprendre. En aquest mes i escaig s'han visitat setze barris. El tema més demandat és el mobiliari urbà. Prop del 18% de les peticions són sobre aquesta qüestió, xifra que va a l'alça. L'Ajuntament, en la seva voluntat de mostrar interès en la cinquantena de barris que hi ha a Reus, està elaborant una diagnosi per conèixer en quina situació es troba el moviment veïnal a fi de reactivar les associacions, algunes d'elles poc actives, i motivar l'entrada de gent jove.

De les 218 peticions recollides en aquesta represa del programa de visites als barris de Reus, ja se n'ha resolt el 67%. I és que la pròpia visita ja activa els mecanismes de resposta a les inquietuds veïnals. En relació a les peticions més freqüents, l'encapçalen qüestions relacionades amb el mobiliari urbà en un 17,81%, seguides de jardineria (16,02%), pintura de bancs, papereres, etc. (13,22%) neteja de parets i pintades (11,47%) obres menors (10,6%) i pintura de senyalització horitzontal (9,59%).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: