Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les federacions veïnals de Tarragona donen suport a la vaga dels treballadors d'Iqoxe

Aquest dimarts 30 de març, a les 17h, convoquen una concentració veïnal a les portes de la química

Les tres federacions veïnals han convocat una concentració de suport a la vaga dels treballadors, aquest dimarts 30 de març, a les 17h, a les portes d'Iqoxe Les tres federacions veïnals han convocat una concentració de suport a la vaga dels treballadors, aquest dimarts 30 de març, a les 17h, a les portes d'Iqoxe CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Març 2021 07:50

Les tres federacions veïnals de Tarragona (FAVT, FAV Llevant i Federació Segle XXI) han convocat una concentració de suport a la vaga convocada per aquest dimarts 30 de març, a les 17h, a les portes de la planta de la química Iqoxe. Els treballadors i treballadores demanen la contractació de personal per garantir la seguretat de les instal·lacions i del personal. Una demanda que comparteixen les entitat veïnals perquè "també és la seguretat de tots els veïns i veïnes de Tarragona". 

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) ha demanat a les associacions veïnals i a la ciutadania en general "el màxim suport" a la concentració. La federació veïnal fa una crida a les entitats a mobilitzar els seus veïns i veïnes per poder oferir ajuda als treballadors de la planta i reclamar "seguretat" i "que els treballadors d'Iqoxe siguin tractats com a persones i no com a recursos".

Per tot plegat, les federacions veïnals demanen la col·laboració de tothom en benefici de la seguretat de la indústria de la petroquímica de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: