Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Salvador ja té el seu "Noticiari"

L'associació de veïns del barri tarragoní edita un butlletí digital que recull les activitats, millores i actuacions fetes o pendents

Portada del 'Noticiari' de Sant Salvador i Sant Ramon Portada del 'Noticiari' de Sant Salvador i Sant Ramon CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Desembre 2020 07:39

L'AV Sant Salvador i Sant Ramon ha presentat el seu primer 'Noticiari' a les seves xarxes socials. Es tracta del primer número d'un butlletí en format digital que "conté les notícies més rellevants de tot el que succeeix i volem que succeeixi al nostre barri", tal com explica l'entitat veïnal.

El butlletí, que a la llarga també tindrà la seva edició en paper, s'obre amb la secció 'La Gent del barri', un reconeixement a totes aquelles persones que viuen i han treballat pel barri durant aquests anys. A continuació hi podem trobar 'Actuacions de millora', un compendi de millores que s'han fet al barri en els últims mesos: nova marquesina a la parada de bus urbà del Pont del Diable; carril saludable al Barranc de Comellar, acció integral de neteja, jardineria, brigada municipal i mobilitat; neteja de l'entorn del bosc del camp de futbol; o l'eliminació de contenidors subterranis (Fase 1), entre altres.

El 'Noticiari' també inclou la secció 'Part Social',  que recull tot tipus d'activiats i iniciatives culturals, socials, solidàries i de medi ambient que s'han fet al barri, així com consells i recomanacions d'interès per als veïns i veïnes. Finalment, el primer nùmero del butlletí acaba amb l''Especial Nadal', on es poden consultar totes les activitats relacionades amb les Festes Nadalenques.

Podeu consultar o descarregar-vos el 'Notciari' de Sant Salvador en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: