Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova concentració al CAP Jaume I de Tarragona

Entitats veïnals i col·lectius es concentraran, aquest dimarts 24 de novembre, a les 18h, sota el lema "Per un CAP de qualitat, calen més recursos!'

Imatge de la taula informativa sobre els motius de la concentració, ahir dilluns, al davant del CAP Jaume I de Tarragona Imatge de la taula informativa sobre els motius de la concentració, ahir dilluns, al davant del CAP Jaume I de Tarragona CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Novembre 2020 07:14

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, junt amb les AV Verge del Carme, AV Tarragona Centre, AV del Port, AV del Serrallo, Moviment Veïnal Pere Martell, Federació Segle XXI, FAVT i Sanitàries en Lluita convoquen una nova concentració al costat del CAP Jaume I de Tarragona, dimarts aquest dimarts 4 de novembre, a les 18h.

Les entitats convocants fea una crida a la ciutadania a assistir a la concentració, "per denunciar les mancances en el servei d'Atenció Primària i exigir als responsables polítics de Salut l'optimització dels recursos humans i materials, junt amb les mesures adients que permetin el ple funcionament del CAP".

Concretament, exigeixen una atenció sanitària presencial per tota la població, la dotació necessària de personal sanitari i administratiu, l'increment de línies telefòniques, el seguiment adient de les malalties cròniques, l'habilitació d'espais per l'atenció segura de la Covid19 i l'obertura de les urgències les 24 hores al CAP. Així mateix, demanen al gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, conèixer l'evolució dels plans urgents trimestrals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: