Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AV Bonavista desconvoca la concentració davant del CAP per evitar "l'ús polític per part de VOX"

La desconvocatòria s'ha fet després que el partit d'extrema dreta anunciés que se sumava a totes les concentracions dels dijous

La convocatòria feta per Vox a les xarxes socials ha motivat la desconvocatòria de la concentració per part de l'entitat veïnal per evitar l'ús partidista de l'acte La convocatòria feta per Vox a les xarxes socials ha motivat la desconvocatòria de la concentració per part de l'entitat veïnal per evitar l'ús partidista de l'acte CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Setembre 2020 23:37

L'Associació de Veïns de Bonavista ha decidit desconvocar la mobilització prevista per aquest dijous 10 de setembre, a les 19h, davant del Centre d'Atenció Primària (CAP) del barri per demanar la seva obertura les 24 hores. La decisió s'ha près "per evitar l'ús polític de l'acte per part de Vox". En en el comunicat, l'entitat veïnal arugmenta: "Creiem que totes les persones són benvingudes a les nostres mobilitzacions però això és un movent ciutadà que no parteix de color polític".

La desconvocatòria arriba després que Vox Tarragona anunciés a través de les xarxes socials que se sumava a les concentracions previstes cada dijous davant del CAP el barri per demanar un servei de sanitat digne i eficient. 

Finalment, l'AV Bonavista comunica que anunciaran una nova data per a la concentració en els pròxims dies.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: