Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat torna a fer controls de soroll a Torreblanca

L'objectiu de l'actuació és determinar si sense el pas de camions per l’N-340 segueix havent soroll en alguns carrers del nucli vendrellenc

El veïns de Torreblanca esperen trobar solucions definitives als problemes de soroll El veïns de Torreblanca esperen trobar solucions definitives als problemes de soroll FRAME RTV EL VENDRELL
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Juliol 2020 07:45

El departament de sonometria de la Generalitat va tornar a fer controls de decibels, el 14 de juliol, al nucli de Torreblanca del Vendrell, per determinar si sense el pas de camions per l’N340 segueix havent soroll al carrer Pardal.

Ja fa temps que existeixen problemes de soroll a Torreblanca. La Xarxa Vendrellenca (XV) n'ha fet un seguiment i, el mes de maig de 2019, es va dirigir al departament de Sonometria de la Generalitat, perquè instessin al Ministeri de Foment "a donar solució als problemes de soroll del carrer Pardal de Torreblanca detectats als mesuraments fets al desembre de 2016". Com a resposta els van derivar a Foment per demanar solucions. Aleshores, la taula de treball de l'entitat es va adreçar,el 5 de novembre de 2019, a la Unitat de Carreteres de la Província de Tarragona i com a resposta els van dir que s’havien de fer nous mesuraments perquè, des de setembre de 2018, estava prohibit el pas de camions. Finalment, la XV va tornar a demanar a Sonometria que es fessin els mesuraments, els quals es van fer el passat 14 de juliol.

Paral·lelament, i degut a que els mesuraments inicials de desembre de 2016 no van detectar soroll per damunt de l’establert a la normativa al carrer Alps, la xarxa veïnal segueix treballant amb la Regidoria d’Urbanisme de l'Ajuntament del Vendrell per trobar una solució plantant arbres que parin el soroll a la zona. Des de la Xarxa Vendrellenca esperen trobar solucions als problemes de soroll de Torreblanca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: