Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els barris del Port de Cambrils i del Serrallo reben el distintiu de Barris i Viles Marineres

El reconeixement té com a objectiu segmentar la promoció turística dels municipis

El barri del Serrallo de Tarragona, des de la Confraria de Pescadors de Tarragona El barri del Serrallo de Tarragona, des de la Confraria de Pescadors de Tarragona ELOI TOST / ACN
Veïnatge ACN
Dijous, 16 Juliol 2020 17:57

L'Agència Catalana de Turisme ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, a l'Ampolla (Baix Ebre) i els barris mariners del Port de Cambrils i del Serrallo de Tarragona. El reconeixement està adreçat a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar amb l'objectiu de segmentar-ne la promoció turística.

En el cas d'aquests tres indrets, l'Agència Catalana del Turisme considera que "comparteixen una forta personalitat marcada pel caràcter historicocultural, la gastronomia, el paisatge i la promoció d’esdeveniments al voltant de la relació entre l'home i el mar".

Les tres noves certificacions s'afegeixen als municipis que ja lluïen el distintiu: l'Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d'Alcanar, l'Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: