Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els barris del Vendrell renuncien a la subvenció de les festes perquè l'Ajuntament la destini a causes socials

Tanmateix, les Festes del Pa Beneit podran mantenir alguns actes de forma presencial

Representants d'algunes comissions organitzadores i el regidor de Festes, Christian Soriano, durant la roda de premsa celebrada aquesta setmana a l'Ajuntament del Vendrell Representants d'algunes comissions organitzadores i el regidor de Festes, Christian Soriano, durant la roda de premsa celebrada aquesta setmana a l'Ajuntament del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Juny 2020 14:18

Aquesta setmana, la majoria de les comissions organitzadores de les festes dels barris i del Pa Beneit han comunicat que renuncien a la subvenció perquè l'Ajuntament del Vendrell pugui destinar un total de 12.000 euros a causes socials.

Les comissions que han signat aquest comunicat -Barri de França, Barri de la Carretera, Barri de la Plaça Nova i la Barceloneta, Barri de la Plaça Vella i Barri de la Muntanyeta- consideren que "a causa de la incertesa de les recomanacions sanitàries al respecte i la poca garantia que tenim de poder tenir un dia completament festiu ple d'activitats per barris, creiem que podem continuar en la línia dels esdeveniments culturals de les darreres setmanes i organitzar una festa diferent, continguda i amb totes les garanties sanitàries pels veïns, evitant les accions més multitudinàries però mantenint o adaptant els actes característics i més tradicionals".

Per aquestes raons, els actes s'adaptaran a l'actual situació provocada per la pandèmia del Covid-19 per a una festa segura, responsable i apte per a tothom. En aquest sentit, s'està treballant de forma coordinada perquè es puguin fer alguns dels actes de forma prersencial com és el cas del repic de campanes i els coets, les matinades, el cercabarri de parelles i els sopars de veïns al carrer. La resta d'activitats previstes es retransmetran de manera virtual mitjançant les xarxes socials.

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha agraït el gest de les comissions dels barris de renunciar la subvenció per poder destinar més recursos a ajuts socials i pal·liar, així, les conseqüències negatives de la pandèmia del Covid-19. I ha instat a la ciutadania a viure les Festes del Pa Beneit de la millor manera possible adaptant-se a la situació actual.

Finalment, les comissions organitzadores han anunciat que faran un seguiment d'aquesta suma de 12.000 euros i "garantir que es destina a aquesta causa, donant la informació a la resta de la ciutadania un cop sigui efectuada". Per la seva banda, l'Ajuntament es compromet a tractar amb transparència aquest fet i, a més, assumeix un suport econòmic simbòlic als barris per a les despeses mínimes que caldran fer.
 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: