Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnatge de la plaça de la Sardana de Reus pressiona perquè s'acabi amb l'invisme i les baralles

La Plataforma salvem la Sardana neix per exigir a les autoritats "accions i resultats" per acabar una situació "desesperant"

Imatge d'arxiu de la plaça de la Sardana, a Reus Imatge d'arxiu de la plaça de la Sardana, a Reus GOOGLE
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juny 2020 17:37

Diversos veïns i veïnes de la plaça de la Sardana de Reus s'han organitzat sota el nom de Plataforma salvem la Sardana, amb l'objectiu de fer pressió a les autoritats perquè posin solució a les continuades situacions d'incivisme i baralles de la zona. 

El veïnatge denuncia la situació "desesperant" que viuen amb problemes de baralles, estupefaents, inseguretat, soroll, locals amb activitat il·lícita, mobilitat ciutadana al vespre i a la nit i un alt índex d'ocupació il·legal de vivendes. Des de la plataforma recorden que aquestes problemàtiques principals "comporten vandalisme, aldarulls, brutícia, risc de contagis i degradació del barri en general".

Deu anys de queixes

La plataforma lamenta que porten més de deu anys "d'escrits a l'Ajuntament de Reus, queixes, promeses que no es compleixen, tenint en compte que l'obligació de les autoritats és assistir i prestar servei a la ciutadania". Per tot plegat, els veïns i veïnes exigeixen "accions i resultats, lluny de les actuacions oportunistes observades habitualment".

Per la plataforma veïnal, la solució al problema passa per les següents mesures: instal·lació immediata de càmeres de seguretat; control exhaustiu de locals (salut pública, aforament, permisos i llicències o activitats il·lícites dels mateixos), presència policial que erradiqui el problema principal; una oficina de proximitat com en altres zones de la ciutat; i la implicació de les regidories de Serveis Socials i Ciutadania per tal d'activar urgentment les polítiques necessàries.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: